Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Driftsdirektør
Vi er midt i en rivende udvikling og søger en driftsdirektør, med solid viden indenfor leverandørstyring, indkøb, planlægning og produktion.
Copenhagen area Created: 26/05/2021
Applications will be screened regularly.

Stillingen

Som driftsdirektør, får du det overordnede ansvar for ledelsen af produktionen samt et velfungerende flow i udførelse og sikring af effektiv indkøb, lagerstyring, og levering. Der er fokus på kvalitet, pris og leveringsperformance så vi står stærkt til den fortsatte vækst vi imødeser. Du skal varetage den daglige disponering og produktionsplanlægning for rettidig eksekvering på indgående ordrer fra vores kunder.

Personaleledelse, kompetenceudvikling og fastholdelse af medarbejdere, herunder sørge for sikkert arbejdsmiljø, bliver også en vigtig del af din daglige rolle. Ligeledes skal du sikre koordinering af opgaver og dermed et godt og konstruktivt samarbejde på tværs af alle afdelinger i Dynatest, hvor vi alle deler viden, udvikler og sørger for løbende optimering af Supply Chain og produktion.

Som driftsdirektør bliver dine arbejdsopgaver følgende:

  • Dagligt sætte retningen og følge op på medarbejdere og opgaver.
  • Planlægning, varedisponering, forecast og lageroptimering.
  • Produktionsledelse.
  • Optimere Supply Chain – samhandelsbetingelser mod leverandører, priser, OTD m.m.
  • Bidrage og sikre udflytning af produktionsprocesser til underleverandører, som f.eks. Box-Build.
  • Optimere in-house produktionsprocesser, gå forrest og udvise nærhed.
  • Planlægge serviceopgaver og installationsopgaver i samarbejde med salg.  
  • Sikre at indkøb, materialer og produktion lever op til gældende krav/standarder/lovgivning.
  • Hands-on vedrørende opgaver i ansvarsområdet.
  • Bistå ved ad hoc opgaver som også kan være af praktisk karakter.

Stillingen har base i Ballerup og refererer til CEO for Dynatest A/S og stillingen indgår i Dynatest ledergruppe bestående af i alt fire direktører.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er logistik - og produktionsuddannet, f.eks. HD eller merkonom med fokus på Supply Chain og produktion.

Du har minimum 5 års erfaring inden for Supply Chain, produktion og leverandørstyring. Ligeledes er det vigtigt, at du har erfaring og kompetencer for personaleledelse og evner at tage et ansvar.

Solid erfaring og kendskab til ERP (NAV) vil være et stort plus. Derudover er det en forudsætning at du behersker engelsk i skrift og tale.

Personlige kvalifikationer

Som person og leder, er du empatisk, kommunikerende og samtidig gennemslagskraftig. Du er robust med et højt energiniveau og har evnerne og interessen i at samarbejde med dine dygtige og ambitiøse medarbejdere og kolleger.

Du er fleksibel og din tilgang til opgaverne er af analytisk karakter, dog er det vigtigt, at du samtidig formår at være ambitiøs og resultatorienteret og ikke er bange for at tage en selvstændig beslutning.

Vi tilbyder

En selvstændig, spændende og udfordrende stilling, hvor der er rig mulighed og tillid til, at du kan påvirke og optimere arbejdsgangene og understøtte forretningsstrategien.

Dynatest er en virksomhed i kraftig vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. For nuværende er der ca. 45 medarbejdere i Ballerup og USA, Florida.

Organisationen er uformel, aktivitetsniveauet og humøret er højt, og vi sætter en ære i bibeholde et skarpt fagligt niveau.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer, vide rammer og frihed under ansvar.

Bliv en del af en global vidensvirksomhed

Dynatest er et ingeniørfirma, der udvikler og fremstiller højteknologisk måleudstyr til vejtekniske undersøgelser, og vi eksporterer til hele verden.

Vi producerer primært præcisionsudstyr til non-destruktive målinger af veje og pladsers overflade og bæreevne. Vores kunder er vejadminstratorer, rådgivere og forskningsinstitutter.

Dynatest er en del af Eltronic Group.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO Jesper Rantala på +45 27 24 60 03.

Samtalerne bliver afholdt løbende, da vi ønsker ansættelse snarest mulig, men vi venter gerne på den rigtige.


Dynatest A/S
Tempovej 27
2750 Ballerup
https://www.dynatest.com/
Questions about the position
Jesper Rantala
CEO
+45 27 24 60 03
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Tempovej 27
2750 Ballerup
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here